Tuesday, August 9, 2011

Assalamualaikum



Okayy sekarangg aku gaduh dengan akak No-2 aku . Perangai dia pulak, halamak! Fedapp gilaaa aku, kau jangan pikir kau bagus sangatlahkan . Pikir kau sekolah klusterr dah cukup baguslah? Tak payah nak bajetlahkan. Menyampah aku tengok perangai kau. 24 hours kau nak membebel, tension gilak aku yaw! Iff kau rase akuni bukan adik kau, aku tak kesah pun . Tak kesah langsungglahkan . Entah ape malanggtah, dapat akak macam kau . Lame dah bersabar, kadangg kalau kau maki maki aku semua aku tahan doh! Kadang kadang aku maenangis jugak, tapi bukan depan kau! Aku tengok akak budak lain semua baik doh, semua baik baik . Bukan macam aku . Aku rase macam akuni bukan adik kau . Dahlahh, time kau nak pakai barang-barang aku bukan main baik lagi . Okayy aku tak kesahlahkan and aku tak berkira pun .  Suke hati kaulah nak anggap akuni ape pun . Kalau anggap akuni bukan adik kau pun, aku tak kesah . Kalau nak kate akuni anak angkat aku terima weh . Sedih gila aku bila kau cakap macamtu . Tapi aku tanak tunjuk je depan kau, kecewa kau tau? Lastly goodluck trial next week, kau buatlah betul-betul okayy . Aku tau aku cume boleh cakap dekat blogg, bukan depan kau . Kau berubahlah .

Assalamualaikum .

No comments:

COPYRIGHT BY Izatul Munira Yasmeen