Wednesday, August 24, 2011


Sekarang sudah 24 hari puasa yaw! Firstly memang tak sabar Nak rayakan, #Ofcourselahkan . Aku tengok budak kelas aku ada yang balik Sabah . Im Jealouss:( Pagi tadi aku kene buli dekat kelas, budakbudak kelas aku ejek name atuk aku yang dekat Sarawak tuh . Siakk, nak menangis aku . Ejek kuat kuat semua, lepastu budakbudak lain gelak dekat aku . Then temperature aku naik , aku cakap dekat budak tuh ''Cibailah haih kau, Mak kau Bangang!'' . Ade sorang budak ala ala Alem ni pandang aku, what the fish . Heran pulak akukan Habis je kelas Agame aku keluar, tarik tai budak tuh . Then cakap :

Aku: Ape masalah kau siakk?
Kudun: Bukan aku yang ejeklah, syazwan haa.( Muke dah gelabah)
Aku: Fucklah haih >.<
Kudun: Aku nak baliklah .

Bodoh betul , Lepastu aku lepaskan tai dia . Aku tak suka bhai orang ejek ejek ni, benci gile aku . Lebih lebih lagi kau ejek name kaum kerabat aku . Fuck kau terus . Time dia ejek dalam kelastuh aku siap tunjuk fuck bhai, dahlah aku sorang sorang je . Nabilaa pegi shoppingg tak ajak aku, salsa kelas lain :( Menangis siott . Matilah haih kau . Benci aku ! Aku siap halau dia lagi, Tak kasi datang raye rumah aku . Kalau dia datang, aku kunci pintu . Duduk senyap senyap dalam rumah . Malas nak tegur kau dekat sekolah, Fuckoff.



No comments:

COPYRIGHT BY Izatul Munira Yasmeen